Изненадващ уикенд-хороскоп: 8-9 октомври 2022 година. Какво иска да ви каже Зодията?

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Здравословните ви проблеми ще изчезнат и ще се почувствате във форма и по-здрави. Очакват се добри новини във финансов план. Връзката с партньора ви ще продължи да подобрява настроението и увереността ви.

Телец

Избягвайте бързото хранене, тъй като това може да изложи здравето ви на риск. Ще получите финансови постъпления от място, от което дори не очаквате. Избягвайте всякакви задгранични пътувания през този уикенд.

Близнаци

Погрижете се за здравето си, тъй като известни проблеми могат да ви попречат да се насладите на тези два дни пълноценно. Очаква ви забавен уикенд. Очаква се добра новина да пристигне в семейството ви.

Рак


Отдайте се на любим спорт през уикенда. Ще ви посетят както канени, така и неканени гости, което ще ви накара да се чувствате добре, макар и неподготвени.

Лъв

Ще се почувствате подмладени благодарение на положителните вибрации около вас през този уикенд. Грандиозно тържество очаква вас и семейството ви. Бъдете малко внимателни, когато консумирате бърза храна.

Дева

Ранните сутрешни упражнения могат да ви помогнат да влезете отново във форма и да се почувствате по-добре. Има вероятност да бъдете поканени на важно събитие - не отказвайте. Няма абсолютно нищо, за което да се тревожите.

Везни

Както в здравословен, така и във финансов план добрите резултати ви очакват. Този уикенд ще се почувствате благословени и ще откриете формулата на истинското щастие.

Скорпион

Не бъдете небрежни към здравето си, тъй като денят може да се окаже лош за вас. Вашето семейно положение ще се радва на положителен подем. Очаква ви незабравимо уикенд пътешествие с любим човек или любими хора.

Стрелец

Някой близък може да се опита да ви заблуди. Така че, бъдете нащрек. Вероятно ще намерите решение на всеки свой проблем, приветствайки просперитета и щастието в живота си и живота на любимия човек.

Козирог

Парите няма да са проблем за вас този уикенд. Ще се окаже труден ден, изпълнен със стрес и безпокойство. Ще се отпуснете и ще прекарате време със семейството си. Вашият партньор ще бъде вашата най-голяма подкрепа, когато става въпрос за вашето настроение.

Водолей

Спокойствието е осигурено за вас и членовете на вашето семейство. Предвижда се страхотно събиране без спорове с никого. Голяма подкрепа се вижда и от страна на вашите приятели, близки и дори партньор.

Риби

Един добър и ползотворен финансов съвет може да се окаже печеливш за вас. Ще бъдете заобиколени от хора със страхотно настроение, което ви позволява спокойно да се насладите на уикенда. Избягвайте преяждането.