Каква зодия сте? И какво я очаква в днешния хороскоп, 23 септември

icon
Sofialive.bg
Източник: modivo.bg

Овен

Когато станете по-успешни, ще срещнете съпротива от "приятели", които казват, че ви познават най-добре и че нямате нужда да се движите още напред. Не ги слушайте.

Телец

Всичко е добре, когато свършва добре - поне засега. Това означава, че може да изчакате няколко дни, преди да предложите как нещата могат да бъдат подобрени.

Близнаци

Само защото някой критикува това, което правите, не означава, че този човек знае по-добре от какво всъщност имате нужда. Може би той иска нарочно да сгрешите. Не се поддавайте.

Рак


Независимо дали става въпрос за получаване на лиценз, придобиване на диплома или просто плащане на такси - бъдете внимателни при подписване на каквито и да било документации.

Лъв

Днес е ден, в който не трябва да се доверявате прекалено на приятелите си, защото един от тях прави планове да ви забие нож в гърба. Пазете се много. 

Дева

Добра идея е да преработите режима си. По този начин можете да „заблудите“ тялото си да произведе различни резултати, като направите нещо ново. Ще се видите в съвсем различна светлина и резултатът ще ви хареса.

Везни

Днес не се опитвайте да изпреварите някого, защото така може да пропуснете важни стъпки по пътя към големия успех. Както се казва, бързайте бавно.

Скорпион 

Изслушвайте хората, преди да правите преценки. Това, което ви изглежда черно-бяло, за тях може да е по-цветно от дъгата.

Стрелец

Помислете два пъти, преди да се заемете с кауза. Това, което звучи добре в момента, се оказва различна история, когато трябва да се впуснете с него. Питайте за всеки един детайл.

Козирог

Следващите няколко седмици ще бъдат съдбовни. Може да са свързани с всичко - от сваляне на излишните килограми до възприемане на нов начин на живот или вяра.

Водолей

Днес не се опитвайте да промените нещо, което не е по силите ви и изобщо не зависи от вас. Дори чуждото поведение е нещо, което може да се промени, само ако отсрещния човек желае.

Риби 

Трябва да растете, ако искате да реализирате своя потенциал и да постигнете голямата си мечта. Не всичко е в зоната ви на комфорт. Трябва да излезете от нея най-накрая.