Любовен наръчник за всяка зодия - 1 септември

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Възможно е днес да изпитате влечение към трети човек, който ще започне да изпитва същото. Помислете си хубаво обаче дали си заслужава да разрушите нещо старо за нещо ново и несигурно.

Телец

Днес е перфектен ден за нови запознанства. Може би едно от тях ще се окаже съдбовно и ще се превърне или в силно приятелство, или в голямата любов.

Близнаци

Днес е подходящ ден за много сериозни стъпки в любовта. Ще имате финансови въпроси за разрешаване с половинката ви. Бъдете внимателни и смятайте разумно.

Рак


Денят може и да не започне с хармония в любовта, но ще ви донесе повече разбирателство в комуникацията. Възможно е да се появи някакво финансово препятствие, но заедно ще успеете да го преодолеете.

Лъв

Днес ще се появят разногласия с половинката по важни и неотложни въпроси. Опитайте се да балансирате вместо да реагирате остро и първично.

Дева

Ако сте необвързани, днес ви очакват романтични перспективи. Обвързаните Деви пък ще бъдат погълнати от вътрешния си свят, който явно е в пълен хаос. 

Везни

Днес ще се почувствате наистина щастливи и обичани и ще разберете, че това, което сте живяли досега е живот без тръпка. Време ви е за малко флиртове и адреналин.

Скорпион

Комуникацията между вас и половинката ще върви хармонично. В резултат разговорите ще бъдат по-спокойни и приятни.

Стрелец

Бъдете смели и споделете това, което ви вълнува. Любимият човек ще оцени положително желанието ви да споделяте.

Козирог

Тези от вас, които се намират във връзка, ще се чувстват по-обичани. Може би защото сте по-отворени към половинката и не се опитвате да се налагате.

Водолей

Ще почувствате прилив на енергия днес и ще знаете, че можете да постигнете всичко, което вълнува съзнанието ви. Всичко това ще повиши либидото ви.

Риби

Любовният ви живот ще бъде пряко свързан със социалния. Може би е време да сложите край на колебанията и да разкриете картите.