Новолуние е! Вижте съвета на Луната към всяка зодия днес - 3 октомври

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Новолуние: Фазата на новолуние е период на ново начало и възможности. Това е време, когато Луната е напълно скрита от Слънцето, а небето е мрако. В този момент е чудесно да се поставят нови цели и да се замислим за начинания, които искаме да започнем. Новолунието придава енергия на зодиите да започнат нещо ново и да се освежат.

Овен (21 март - 19 април): Днес е денят да поставите нови цели и да се ангажирате с нови проекти. Използвайте енергията на новолунието, за да се заемете с нещо, което ви вълнува.

Телец (20 април - 20 май): Това е денят, в който можете да се фокусирате върху финансови цели и инвестиции. Поставете си ясни финансови планове и следвайте ги.

Още: Луната праща на всяка зодия съвети за деня. Вижте какво иска да ви каже днес - 2 октомври 2023

Близнаци (21 май - 20 юни): Използвайте новолунието, за да се свържете с нови хора и да разширите социалния си кръг. Обменяйте идеи и информация.

Рак (21 юни - 22 юли): Фокусирайте се върху дома и семейството си. Това е денят, в който можете да подобрите домашната обстановка и отношенията с близките си.

Лъв (23 юли - 22 август): Новолунието ви предоставя възможността да се изразите творчески и да се подчертаете. Направете нещо, което ви вълнува.


Дева (23 август - 22 септември): Фокусирайте се върху подобрението на здравето си и на организацията. Поставете си здравословни цели и следвайте ги.

Още: Луната намалява! Лунни съвети на деня за всяка зодия - 25 септември 2023

Везни (23 септември - 22 октомври): Това е денят, в който можете да се фокусирате върху връзките и баланса в тях. Обмислете начини да подобрите отношенията си с другите.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември): Използвайте новолунието, за да изследвате скритите аспекти на себе си и света около вас. Това е денят да се занимавате с духовни и мистични практики.

Стрелец (22 ноември - 21 декември): Поставете си образователни и културни цели. Разширете знанията си и участвайте в образователни събития.

Козирог (22 декември - 19 януари): Този ден е подходящ за кариерни цели и постижения. Работете упорито за постигане на професионалните си амбиции.

Още: Луната праща на всяка зодия съвети за деня. Вижте какво иска да ви каже:

Водолей (20 януари - 18 февруари): Фокусирайте се върху общностните и социални цели. Помагайте на другите и се включете в обществени инициативи.

Риби (19 февруари - 20 март): Използвайте новолунието, за да се изразите творчески и да подчертаете своите емоции. Направете нещо, което ви вълнува и вдъхновява.

 

Винаги се уверете, че сте наясно с фазата на Луната и как тя може да влияе на вас, преди да предприемете действия. Късметчетата за всяка зодия могат да бъдат свързани с текущата фаза на Луната и нейното влияние върху конкретния знак.

Още: Новолуние е! Ето какво трябва да прави всяка зодия, за да има успешен ден - 20 септември 2023