По живо, по здраво

icon
Sofialive.bg

Някои казват, че тялото е храм на душата. Силата на човешкия дух е изключително важна, но също толкова съществено е и правилното отношение към човешкото тяло. Любителите на екологичния и здравословен начин на живот стават все повече, без значение дали говорим за еко-практики, балансирано и правилно хранене, алтернативни методи за лечение и други. Ако и ти си сред тях или просто ти е любопитно за какво иде реч, отскочи до комплекс Макси на Симеоновско шосе на 17 май, неделя, след 10:00 сутринта. Там ще откриеш второто издание на фестивала GoBIO, където ще можеш да присъстваш на интересни лекции, работилници за натурална храна и биокозметика и спортни тренировки. Ще се докоснеш до йога, пилатес & fit ball, комбат екстрийм, инсанити, тай чи и зумба. Ако вървиш в комплект с хлапе(та), за нищо на света не ги оставяй при баба или дядо - за малчуганите ще има цял детски кът с куклен театър и куп изненади. А и със сигурност след преживяването ще похапват с кеф плодове и зеленчуци.

GoBio image

Разкриваме ти някои от темите, по които ще се говори в неделя. Д-р Светла Николова ще те светне за „Натуралната, био и веган козметика за хората и за дома”. Надя Петрова ще ти разкаже „Може ли истинската храна да ни разболява”, а д-р Мариян Иванов ще засегне въпроса за хомеопатията. За спортните практики пък ще имаш на разположение професионални треньори като специалистът по инсанити Иван Германов, треньора по пилатес & fit ball Диляна Костова, инструктора по тай чи Дафинка Зарева, трикратния световен шампион (и многократен републикански) по йога Ива Благоева и други. Възползвай се от срещата ти с тях и ги попитай каквото ти душа иска от света на спорта. А освен работилниците за натурални храни, напитки и козметика, след които ще можеш уверено да спретнеш свеж подарък за някой приятел, ще има и различни щандове с любопитни еко-продукти и услуги.

GoBio image

И за финал още няколко позитивни думи: ако отскочиш до GoBIO в неделя, можеш да участваш в томбола и да спечелиш уикенд за двама в луксозен комплекс, слънчеви очила, кошница с вкусотии, козметични глезотийки и други биопродукти.

GoBIO ще бъде в неделя, 17 май, от 10:00 до 18:00. Мястото е комплекс Макси на бул. Симеоновско шосе 110. Входът е свободен. Програмата на различните дейности ще откриеш в на www.festival.gobio.bg. Ако искаш да присъстваш на някоя от лекциите или да потренираш с опитните специалисти, е необходимо да заявиш участието си предварително

Текст Деяна Узунова

Харесва рока и чете Хемингуей. Въобще – артистична душа