Широка прегръдка

icon
Sofialive.bg

Бързо и развълнувано включване от нас по повод следващото издание на София диша. Тази година организаторите на феста (заедно със Столична община, разбира се - закъде без нея) обсъждат свежата инициатива да се разположи и по по-големите централни булеварди, както и в някои градски градини и паркове. И всичко това, защото миналата година към феста имаше рекорден интерес от страна на посетителите, следователно - супер позитивни мнения от страна на участниците.

Тази година от организаторския щаб на София диша пуснаха покана за участие на фестивала в началото на март. Акцентът отново е култура в различни направления - визуални изкуства; музика, танц, пърформанци, цирково изкуство (последните четири в обща категория); литература; фотография и филм, смесена техника. За разлика от миналата година, когато всяка неделя имаше една тема, тази година активностите ще бъдат пъстра палитра всяка седмица. Очакват се да се обособят и специални места за хлапета, а също и за спортни веселби.

Ако искаш да участваш, не му мисли много - кандидатствай! Няма значение откъде идваш или накъде отиваш, а възможността е повече от добра. Вече се действа в посока фестът да се превърне в национален бранд, който да представя България тук-там. А през това време ще стискаме палци на всички свежи агенти, които искат да направят крачка напред към една по-добра София.

Според когото руските дизайнери не струват, а нашите вървят в правилната посока