Съвет на деня за всяка зодия според фазата на Луната - 5 октомври 2023

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Научете каква е фазата на Луната днес и какво ви очаква според вашия зодиакален знак. Луната, като близък съсед на Земята, има силно влияние върху нашата психика, емоции и дори нашия късмет. Зависимо от това дали Луната е в нарастване или намаляване, зодиакалният ви знак може да се чувства по различен начин. Давайте погледнем какво ви очаква днес:

Овен (21 март - 19 април): Луната в нарастване стимулира вашата енергия и воля. Днес е отличен момент за начало на нови проекти и приключения. Късметчето ви е червен камък, който ще ви подпомогне да постигнете целите си.

Телец (20 април - 20 май): В тази фаза на Луната, Телците могат да се чувстват по-спокойни и устойчиви. Въпреки това, може да имате нужда от малко по-голямо внимание към емоционалните си нужди.

Още: Пълнолуние е. Ето какъв съвет Луната иска да даде на всяка зодия:

Близнаци (21 май - 20 юни): За Близнаците, Луната предоставя допълнителна доза комуникация и любопитство. Днес е добро време да се свържете с нови хора и да учите неща.

Рак (21 юни - 22 юли): Луната влиза в дома ви и акцентира върху семейството и емоционалните връзки. Бъдете внимателни към близките си и превърнете дома си в уютно убежище.

Лъв (23 юли - 22 август): За Лъвовете, Луната в нарастване дава допълнително самочувствие и енергия. Днес е моментът да изразите своята индивидуалност и да се изявите.


Дева (23 август - 22 септември): Тази фаза на Луната подпомага анализа и практичността на Девите. Използвайте я, за да решите проблеми и да подобрите организацията си.

Още: Новолуние е! Вижте съвета на Луната към всяка зодия днес - 3 октомври

Везни (23 септември - 22 октомври): Луната акцентира върху вашия смисъл за хармония и равновесие. Днес се стремете към хармонични отношения и избягвайте конфликтите.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември): За Скорпионите, Луната в нарастване дава интензивност и страст. Използвайте тази енергия за постигане на своите цели и за преодоляване на предизвикателства.

Стрелец (22 ноември - 21 декември): В тази фаза, Луната стимулира вашето желание за приключение и знание. Експериментирайте и учете нови неща.

Козирог (22 декември - 19 януари): Луната влиза в зоната ви на кариера и цели. Днес е добър момент да се фокусирате върху професионалните си цели и да постигнете успех.

Още: Луната праща на всяка зодия съвети за деня. Вижте какво иска да ви каже днес - 2 октомври 2023

Водолей (20 януари - 18 февруари): Тази фаза на Луната подчертава вашата иновативност и желание за промяна. Бъдете смели и променяйте нещата около вас. 

Риби (19 февруари - 20 март): За Рибите, Луната в нарастване подпомага интуицията и духовната им страна. Практикувайте медитация и слушайте вътрешния си глас. 

Тези кратки съвети за всеки зодиакален знак според фазата на Луната могат да ви помогнат да се адаптирате по-добре към текущите енергии и да се насладите на по-пълноценен ден.

Луната намалява! Лунни съвети на деня за всяка зодия - 25 септември 2023

Луната праща на всяка зодия съвети за деня. Вижте какво иска да ви каже:

Новолуние е! Ето какво трябва да прави всяка зодия, за да има успешен ден - 20 септември 2023