Съвет на деня за всяка зодия според фазата на Луната - 9 октомври 2023

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Въз основа на фазата на Луната, всеки зодиакален знак може да открие специално късметче на деня, което да му помогне да се възползва максимално от енергията на небесното тяло. Ето какво предлага Луната за всеки от зодиакалните знаци:

Овен (21 март - 19 април): Фазата на Луната за Овните предоставя енергия за начало на нови проекти. Късметчето на деня е един свеж старт в нещо, което дълго сте отлагали.

Телец (20 април - 20 май): За Телците, Луната препоръчва да се поглезите с удоволствията на живота. Денят е подходящ за добро хранене, спа процедури или релаксация с любимите хора.

Още: Изберете си число от 1 до 12. Познайте какво КЪСМЕТЧЕ се крие зад него!

Близнаци (21 май - 20 юни): Фазата на Луната насърчава комуникацията и обмена на идеи. Денят е подходящ за срещи с приятели и обсъждане на проекти.

Рак (21 юни - 22 юли): За Раците, Луната подчертава връзките и семейството. Изразете своята нежност и обич към близките хора.

Лъв (23 юли - 22 август): Фазата на Луната насърчава изразяването на индивидуалността. Бъдете смели и се почувствайте като звезда.


Дева (23 август - 22 септември): За Девите, Луната препоръчва да се обърнете към работата и детайлите. Фокусирайте се върху организацията и изпълнението на задачите.

Още: Изберете си число от 1 до 14. Разкрийте какво КЪСМЕТЧЕ се крие зад него.

Везни (23 септември - 22 октомври): Фазата на Луната за Везните е време за баланс във връзките. Съсредоточете се върху хармонията и справедливостта.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември): За Скорпионите, Луната предоставя мистична енергия. Изследвайте дълбоките теми и се фокусирайте върху промените.

Стрелец (22 ноември - 21 декември): Фазата на Луната насърчава приключенията и разширяването на познанията. Планирайте пътувания или участвайте в нови проекти.

Козирог (22 декември - 19 януари): За Козирозите, Луната предоставя стабилност и целенасоченост. Поставете си амбициозни цели и работете упорито към тях.

Още: Избери си число от 1 до 8. Сега разкрий своето КЪСМЕТЧЕ.

Водолей (20 януари - 18 февруари): Фазата на Луната насърчава общността и иновациите. Споделете идеите си с приятели и колеги.

Риби (19 февруари - 20 март): За Рибите, Луната подсказва връзката със своята духовна страна. Поглезете се с медитация, творчество и спокойствие.

 

Не забравяйте, че влиянието на Луната може да бъде дългосрочно или краткосрочно, така че следвайте своето усещане и се наслаждавайте на късметчетата на деня, които Луната предлага според зодията ви.