Така се прави най-вкусният миш-маш - Тайната е в тази съставка

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Необходими продукти:

яйца - 8

масло - 60 г или олио

домати - 4 броя, зрели

чушки - 7 - 8 пиперки

лук - 1 глава

сирене - 150 - 200 г


магданоз

сол

черен пипер - по желание

 

Начин на приготвяне:

1. Задушете в мазнината нарязания лук.

2. Добавете изпечените, обелени и нарязани пиперки.

3. Щом чушките се запържат, добавете и обелените и нарязани на ситно домати.

4. Задушете гозбата, докато течността се изпари напълно.

5. Тогава добавете натрошеното сирене, ситно скълцания магданоз и предварително разбитите с малко сол яйца.

6. Запържете при непрекъснато разбъркване до стягането на яйцата.

7. Поднесете миш-маша топъл и поръсен с малко черен пипер.

 

Приятен апетит!