Виц на деня: Тъщата с тримата зетове

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Една жена имала трима зетя. Един ден решила да провери кой колко я обича и държи на нея. Излязла на разходка с най-възрастния, минали покрай реката и тя влязла да се изкъпе... и започнала да се дави. Зетят веднага се хвърлил и я спасил. На следващата сутрин като станал пред къщата му имало чисто ново БМВ, а на стъклото бележка:

"На любимият ми зет от тъщата".

На следващият ден историята се повторила със средния зет. Той също я спасил и на сутринта видял пред дома си чисто ново АУДИ с бележка:

"На любимият ми зет от тъщата".

На третият ден излязла на разходка с най-малкия зет... отново стигнали до реката, тя пак влязла да се къпе... и започнала да се дави. Най-малкият се позамислил: "На големия купи БМВ, на средния АУДИ, така че за мен ще да е някое фордче... А бе нека си се дави!" и си тръгнал.

На сутринта станал и какво да види - пред дома му чисто нов Мерцедес, а на предното стъкло - бележка:

"На любимия ми зет... от тъста."


 

***

С мъжа ми отидохме на среща на класа му. Той непрекъснато наблюдаваше една пияна жена, която продължаваше да се налива. Аз го попитах:

- Познаваш ли я?

- Да, тя е старото ми гадже. Разбрах, че е започнала да пие, след като се разделихме. Оттогава не е изтрезнявала - отвърна ми той.

Кой би повярвал, че някой може да празнува толкова дълго време?!

 

***

Екскурзовод пред група жени:

- Пред вас е Ниагараският водопад, най-големият в Северна Америка. Дебитът му е повече от 10 тона вода в секунда, която пада от височина над 50м., силата на шума е повече от 160 децибела и, ако МЛЪКНЕТЕ за малко, дори ще го чуете!