Виц за добро утро: Русо създание в банка

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Едно прелестно русо създание се появило в банка в Ню Йорк и поискало да й отпуснат кредит от $ 5000 за две седмици.

- Няма проблем, - казал банковият служител - но е нужно някакво обезпечение.

- А може ли да си оставя колата? - попитала хубавицата и запърхала невинно с дългите си мигли.

Още: Следобеден виц: Жени отиват на лов за мъже

"Колата" се оказал паркиран пред банката чисто нов Ролс Ройс. Служителят, леко притеснен от ситуацията, се обърнал към шефа на отдела и двамата прегледали документите. Всичко било наред и дамата си получила кредита, а банкерите прибрали драгоценното обезпечение в охраняемия подземен паркинг на банката.

На другия ден имало събрание на директорския борд и там станало дума за русокосата кредитополучателка, която обезпечава кредит за $ 5000 с имущество за $ 250 000. Разказали се и няколко вица за блондинки и изобщо всички се посмели добре.

След две седмици дамата се появила в банката и върнала сумата заедно с начислената лихва в размер на $ 14,85. Един от директорите лично дошъл да донесе ключовете на колата.


- Госпожо, Вашият случай ни заинтересува и направихме някои справки. Оказа се, че Вие живеете в луксозно имение в Бевърли Хилс и наскоро сте наследили от покойния си съпруг 250 милиона долара. Защо Ви беше нужен този кредит?

Още: Виц да добро утро: Таен агент звъни на вратата на къща

- Наистина нямах чак такава нужда от пари - отговорила блондинката. - Но бях по работа тук в Ню Йорк, когато неочаквано ми се наложи да отлетя до Лондон за две седмици. Кажете ми къде другаде можех да си оставя колата за долар на ден и да я намеря цяла, като се върна?

Виц на деня: Вуте отива в столицата

Виц за добро утро: Двама полицаи в патрулка

Виц за добър вечер: Стар и млад пират на кораб

Виц на деня: Преглед на миньори

Виц на деня: Американец отива в турско село

Виц на деня: Момиче от провинцията отива в София