Виц за добър вечер: Съпруг и съпруга на бал с маски

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Съпруг и съпруга са поканени на бал с маски. Точно преди тръгването жената е повалена от силна мигрена и се налага да си остане у дома. Взема си едно болкоуспокоително и си ляга, а нейният мъж облича костюма си и отива на бала.

След един час жената е вече по-добре и решава с костюм, за който мъжът и не знае, да види как ще се държи нейният съпруг на бала.

Вече на празненството, тя веднага го познава: той танцува с една непозната жена, после с втора, с трета и така нататък. Тогава съпругата решава да провери до къде може да стигне нейният мъж. Кани го на танц (той не успява да я познае) и му прошепва в ухото:

Още: Най-смешен виц на деня: Млад грузинец във влак

- Хайде да отидем някъде, където няма да ни видят!

Той, разбира се, съгласява. След като си свършват работата, жената веднага се прибира вкъщи. След известно време се прибира и нейният съпруг. Тя подхваща деликатно темата:

- Е, как беше празникът?


- Знаеш ли, скъпа? Без теб ми беше много скучно.

Още: Виц за добър вечер: Асан вика Айшето

- Скучно?! Струва ми се, че доста добре си си прекарал.

- Повярвай ми! Пристигам аз там и какво да видя - няма къде да стъпиш от народ. С моите приятели се завряхме в кухнята и докато си пийвахме, направихме едно покерче. Заложих костюма и го загубих. А аверът, който го спечели, веднага го облече и - на дансинга. Като почна да върти мадамите една след друга! Накрая даже някаква пияна взе, че му пусна. А аз - скука!

Виц на деня: Жена отива на гинеколог

Виц на деня: Правилник на отслабващите

Виц на деня: Англичанин, французин и Бай Ганьо

Виц на деня: Една жена страдала от затлъстяване

Виц на деня: Омъжена жена при психолог

Виц на деня: Случка във влака