Диона приюти останалия без дом Ахмед Доган, той ще я учи на мъдрост

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram/ Скрийншот

Двама известни българи, изпаднали в немилост, решиха да си помогнат взаимно, вместо да чакат неволята. 

Певицата от Бяла Слатина Денислава Сашова, която всички познават като Диона, отново си създаде проблеми, свързани с автомобил и бяло прахче. Първият път бе през януари, когато я заловиха да шофира след употреба на наркотици, а сега историята се повтори като фарс. Този път автомобилът бе паркиран, а Диона реши да заснеме употребата на прахчето в опит за оригинална реклама. Не й се получи и цялата държава скочи срещу нея.

Ама така скочи, че красавицата реши да се самоканселира за известно време, демек да не показва прелестите си в социалните мрежи – наистина трудно решение за една млада и засукана жена.

Вечерта тя си пусна телевизора и съдбата й предложи нещо много интересно. Както биха казали по-умните хора – тъкмо й се бяха насъбрали много лимони и рецептата за лимонада се появи на хоризонта. От синия екран тя разбра, че Ахмед Доган е изгонен от дома си, и реши да го приюти.

Тя може и да не е чела „Без дом“ на Хектор Мало, защото попфолк певиците не четат, но има добро сърце, което трепна при новината за възрастния господин, останал на улицата.

Доктор Ахмед Доган веднага прие поканата да живее при Диона с думите „Да, добре“, изречени срамежливо зад едно храстче. Така двете сродни души ще си помагат и ще се подкрепят в бурите, с които животът ги връхлита.

Диона ще купува баклава, уиски и други важни продукти, когато Доган го болят краката, а той ще я учи на мъдрост. Ще й говори за философия, морфичен резонанс, хидроинженерство и как да се пазиш от най-близките, за да не ти забият нож в гърба.


Както се казва на чист български – ситуацията е уин-уин.

 

Автор: Дон Базилио