Пъф Деди подаде молба за членство в ГЕРБ

icon
Sofialive.bg
Източник: Getty Images

Докато партиите се тресат от нерви заради неизвестността от наближаващите избори и хвърчащите осколки от войната между двете ДПС-та, ГЕРБ получи неочаквана подкрепа отвъд Океана. 

Рапърът Пъф Деди, който в момента е в ареста с обвинения за стотици сексуални посегателства и заснети с тайни камери оргии в дома си, е подал молба за членство в ГЕРБ.

„Научих за предизборната проява на вашия лидер в Ихтиман сити, където той разказва виц за снимките на порнофилм. Как мъж с по-малък орган се кандидатирал за участие във филма с обяснението, че може да бъде отрицателният герой. Засмях се и почувствах вашия лидер като много близък човек, нищо че имаме точно 10 години разлика във възрастта“ – пише Пъф Деди в молбата си за членство, с която нашият кореспондент по въпросите на партийното строителство разполага.

По-нататък в молбата си рапърът предлага да пее на предизборните концерти на партията, като особено голям интерес проявява към сбирките и купоните на Младежи ГЕРБ.

„Проблемът е, че съм в ареста на Бруклин и не мога да мръдна. Разбрах, че вашият лидер е авер с един много едър мъж в България, който може да вкара или извади от ареста когото си иска. Ако ми съдействате в тази трудна ситуация, идвам веднага. Ще науча и песента „Луда по тебе“, защото разбрах, че е много популярна“ – обещава Пъф Деди.

Новината за писмото на рапъра бе посрещната със смесени чувства в родното политическо пространство. Според едни няма лоша реклама, а според други някой е намазал ските на Борисов с бебешко олио и го е пуснал по склона.

По-критично настроените смятат, че Пъф Деди може да участва най-много в шоуто „Коя е тази песен?“, но не и в политическия живот.


А най-щастливи от новината са Евгени Минчев, кандидат-депутат от БСП, и Азис.

„Ето, включих се в изборите и веднага нивото се вдигна“ – коментира бившият ватман, а Костинбродския славей допълва „Най-после и в България ще имаме партита на световно ниво“.

 

Автор: Дон Базилио