Nike Mad Brilliance Pack - свежест и блясък на терена

icon
Sofialive.bg
Източник: tock.adobe

През това лято Nike отново наелектризира света на футбола с най-новата си иновация – Mad Brilliance Pack. Специално подбраната селекция се състои се от бутонки с висока производителност, предназначени да подобрят уменията на всеки играч. Nike Mercurial, Nike Tiempo и Nike Phantom са представени в нови живи цветове. Тези бутонки са създадени не само за добро представяне, но и за изпъкване на терена.

Nike Mercurial: Усъвършенствана скорост

Серията Nike Mercurial отдавна е синоним на експлозивна скорост и най-новото попълнение към тази линия не е изключение. Проектиран за върховния спринтьор, Mercurial е фаворит сред нападателите, които разчитат на своето темпо. Това, което отличава итерацията Mad Brilliance, е нейната авангардна материална иновация – Flyknit конструкция, съчетана с прежда с висока издръжливост, придава на бутонките безупречно прилягане, без да се жертва издръжливостта или поддръжката.

Зоната Aerotrak на гладещата плоча и по-твърдата основа работят ръка за ръка, за да прехвърлят енергията директно в земята, което позволява максимално ускорение. Привлекателният нов цвят е проектиран да отразява динамичните движения на най-бързите играчи, като гарантира, че те ще заслепяват не само с представянето си, но и с краката си.

Nike Tiempo: Докосване и комфорт

Nike Tiempo е класика - известна със своето луксозно докосване и комфорт. Играчите, които дават приоритет на контрола на топката и естественото усещане, ще оценят висококачествената горна част от кожа на кенгуру, която очертава крака, осигурявайки меко и отзивчиво докосване. Най-новият Mad Brilliance Tiempo подобрява това изживяване с модерен обрат, интегрирайки мрежа Quadfit в средната част на стъпалото за плътно прилягане, което отрича необходимостта от традиционно завързване.

Nike също така разработи нова основа, която подобрява гъвкавостта и позволява бързи, многопосочни движения. Живият дизайн на обувката допълва нейното наследство, предлагайки свеж вид, който привлича вниманието, като същевременно запазва класическата същност, очаквана от гамата Tiempo. 

Nike Phantom: Прецизност и ловкост

Третият представител на пакета е Nike Phantom, пригоден за играчи, който маневрират в тесни пространства и внушават моменти на магия, чрез прецизност и ловкост. Този модел блести със своите сложни текстури и шарки на горната част, които подобряват сцеплението и контрола върху топката. Mad Brilliance Phantom включва и системата Ghost Lace на Nike, която създава чиста поразителна зона и персонализирано прилягане.

За гъвкаво движение Nike Phantom включва стратегически разположени шипове, които улесняват бързите промени в посоката. Впечатляващият цвят отличава тази обувка визуално, осигурявайки отличително присъствие на терена, което съответства на креативната игра.

Nike Mad Brilliance Pack създаден за светлината на прожекторите 


И трите модела на Nike Mad Brilliance Pack са проектирани с технологията All Conditions Control (ACC) на марката, гарантираща най-добра производителност както при мокри, така и при сухи условия—перфектни за непредсказуемото време на летните турнири. Визуалният дизайн на всяка обувка използва живи цветове, които празнуват карнавалната атмосфера на големите игри, проектирани да се открояват дори в най-претъпканите полета.

Ангажиментът на Nike към иновациите е очевиден и вниманието към детайлите се откроява в Mad Brilliance Pack. От скорост и допир до контрол и ловкост, всяка обувка е създадена с цел да подобри таланта на играчите по целия свят. Като отличаваща се футболна екипировка за играта на лято 2024, Nike Mad Brilliance Pack обещава да добави усет, функционалност и блясък към красивата игра.