След като Палмс Бет подари апартамент в София и жилище във Варна, ще има ли трета част на промоцията?

icon
Sofialive.bg
Източник: Palms Bet

Подозираме, че няма човек, който да не знае как продължава закачливия джингъл „Сега е моментът за“. Още в началото на годината забелязахме, че родният букмейкър palms bet има сериозно желание да спечели вниманието на феновете на спортни прогнози и казино игри.

Това нямаше как да стане без наличието на оригинални идеи и особена щедрост. Беше необходим и един Фики за създаването на приятна и забавна реклама, която освен приятно звучене, накара доста фенове да развихрят фантазията си и да създадат мемета, шеги и някои други по-пиперливи коментари.

Това не трябва да ни изненадва, а и ако трябва да сме откровени – целта беше постигната. Привличането на вниманието е в основата на една добра реклама и след като до този момент продължаваме да ставаме свидетели на активните реакции, няма как да открием наличието на някои доста специални възможности, които биха накарали  аудиторията да се включи в надпреварата за недвижимото имущество. По-запознатите обаче ще си спомнят, че това беше голямата награда, а по пътя имаше и други материални награди като телевизори, мобилни телефони, умни часовници и няма как да не добавим наличието на финансови награди.

Брандът имаше и много разумна система, която на база активността предоставяше кодове, с които всеки един клиент да се регистрира и участва, като това не пречеше на основната му активност. До тук трябва да забележим, че началната промоция беше последвана с още една голяма награда – апартамент на морето. До този момент трябва да признаем, че не са малко почитателите, които решиха да инвестират вниманието си в този бранд.

Следващата по-важна подробност е, че вече има и очаквания за следваща най-голяма награда. Въпросът обаче е: има ли сили този букмейкър да продължи своите промоции? Подозираме го и ако трябва да бъдем честни, най-вероятната следваща дестинация ще е насочена към зимните ни курорти. Защо мислим така? Не е трудно да се досетим, че след като имахме апартамент в столицата, апартамент в летен курорт,  сагата да завърши с апартамент за зимата, близо до някои от красивите ни курорти. Такива определено има, а и няма как да останем разочаровани от подобна дестинация.

Възможно е и екипът да е запазил най-доброто за  финала, което автоматично ни замисля и за някои по-сериозни парични награди. Активната година показва, че все повече потребители са търсили или разглеждали условията за участие в тази томбола, следователно имаме подозрения, че играта няма да завърши до тук. Очаквайте от Фики да направи поне още една забавна песен, с която да освежи  ефира, а и не си мислете, че това е лесна  задача, ако си спомняте първата песен, изпълнителят трябваше да посочи всички важни подробности, включително и „прочетете условията“.


Отговорът на въпроса в заглавието е положителен, макар и все още да нямаме потвърждение. Ако трябва да бъдем честни, промоциите на този оператор определено не са малко и винаги ще имате още една причина да изберете него, когато говорим за професионализъм и създаването на приятни емоции и качествено отношение към всеки един клиент.

Най-важното е, че самата система беше автоматизирана и продължава да бъде такава, а на база активността си може да инкасирате доста добри и високи шансове за разширяване на имуществото. Чакаме само сигналът от Фики и можем да се впуснем в следващото голямо приключение.