Александра Богданска не издържа и разказа всичко за развода и кризата в живота й (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Александра Богданска и Даниел Петканов са бивши съпрузи, които добиха голяма популярност след участието си в Биг Брадър, а преди това драматична раздяла и изневяра накара цяла България да говори за тях. Ожениха се изненадващо в реалити предаване, а връзката им стана публична още в самото начало.

Дни след Свети Валентин - 17 февруари, двамата решиха да обявят публично, че се развеждат. Александра смени фамилията си в социалните мрежи с моминската си. По всичко личи, че връщане назад няма и двамата ще продължат по пътя си сами, а не един с друг.

Алекс Богданска гостува в предаването "Търси се", където разказа своята гледна точка за раздялата си с вече бившия си съпруг. Тя сподели, че прекратяването на отношенията им толкова й е повлияло много силно и дори се е наложило да потърсила за помощ психолог и че все още не е готова за следваща връзка, тъй като се чувства изключително наранена.

Тя потвърди думите на Даниел, че разводът е иницииран от него - "Той каза, че не е щастлив и аз трябваше да се съобразя с това."

"Случи се един шок за мен. Имам вина, че се стигна дотук, защото не съм усетила някаква индикация от негова страна, че нещо му е липсвало. В един момент той ми каза: "Пределът ми е достигнат, не мога да търпя повече и искам да се разведем". Около месец се бях вкопчила в него и го натисках да размисли, много семейства преминават през това. Но той каза, че не е щастлив и аз трябваше да се съобразя с това. Аз бях щастлива с него. Бях решила, че това е моят мъж, за него ще се омъжа и от него ще имам деца".


"Аз очаквам от човека до мен да дойде и да ми каже, ако има нещо, което го приетснява и не му харесва в мен. А пък той е очаквал аз да отида и да го попитам дали има нещо, което го притеснява в моя характер и действия. Това не съм го правила и го отчитам като грешка", разказа тя в "Търси се".

Моделката е категорична, че слуховете за появата на трети човек между тях не са верни.

"Няма трети човек нито от моя страна, нито от страна на Даниел. Минах си доволно през всички състояния - през агресията, обвинението и затова тръгнах на психолог, където ми помогнаха да премина през това. Когато се отдадеш на емоциите преминаваш по-лесно през това и чувстваш облекчение". "В момента отношенията ни с Даниел са добри, общуваме предимно за неща, които са свързани със сина ни Габриел и как той да бъде щастлив. Психоложката ни посъветва са имаме т.нар. споделено родителство - колкото време е при мен, толкова да е и при Дани. Аз имам син и той има нужда от баща. А Дани е страхотен баща. Много търпелив човек съм и не знам какво трябва да направи човек, че да повиша тон. Детето ме накара да се чувствам още по-свързана с Дани в това наше ядро като цяло.

"Сърцето ми е не е готово за нова любов, страх ме е. Ако раздялата се беше случила по-плавно, може би щях да го приема за нормално. Но аз горях в тази любов и изведнъж някой ме попари", категорична е тя.

Темата не премина и без въпросите за първата им раздяла и връзката й с италианеца.

"При първата ни раздяла с Дани преди години имах страх да излизам навън и да се показвам пред хора. Правеха се много колажи с различни шеги, свързани със ситуацията тогава. Тогава се разделихме, защото отидох да работя в Италия като хостеса, исках да си изкарам пари и да си сложа гърди. Харесах си едно момче италианец и като се прибрах в България Дани разбра, стана ясно, че и той е бил с други жени, но фокусът остана върху мен. Пък аз не умея да соча другия с пръст и да казвам : "И ти си го правил".

"Той ме накара да изживея много голям срам, да се почувствам лош човек. С това момче от Италия обикаляхме много, понеже беше с големи възможности, возихме се на собствената му яхта и вътрешно се питах какво ли прави Дани. Послушах вътрешния си глас и реших, че има нещо недоизживяно. Ако не се бях върнала при Дани, щях цял живот да се питам какво щеше да стане, ако се бяхме сдобрили и дали щяхме да имаме щастливо семейство. Най-силното нещо, което ми помогна при раздялата, е Габриел. Какъв пример му давам на него?! Каква майка искам да бъда за сина си - това си повтарях непрекъснато. Искам той да бъде силен човек и да вземе моя пример", разказа през сълзи тя.