Божана от "Сървайвър" отнесе страхотен хейт

icon
Sofialive.bg
Източник: btv

Новият сезон на Survivor започна, но за съжаление отзивите за него изобщо не са позитивни. Причините за това според зрителите са неясният регламент, странният избор на водещ и непознатите участници, които така и не бяха представени на зрителите.

Много лошо впечатление на зрителите направи поведението на победителката в Masterchef Божана Кацарова, която от началото на предаването не спря да излива от спортната си злоба и хъс върху участниците от противоположния отбор, което ядоса не само Воините, но и зрителите, които не ѝ спестиха коментарите си.

Впечатление прави грубият ѝ език и опитите да привлече вниманието върху себе си.

„И накара зрителите да пият „Деган“ против повръщане“, гласи един от многото доста крайни коментари в мрежата по неин адрес. А в друг директно я наричат „боклук“ заради „евтините опити да прилича погледите“.

„Противно е това, което показваш всеки път, ти си противна. Мръсна, нагла, груба, проста и пълен простак. Селянка, която цял живот е доила кравите, ще е по-голяма дама от теб. Да не би да си мъж и да си минала операция за промяна на пола?! Иначе тази показна ганьовщина няма как да си я обясним“, не спират с атакуващите коментари зрителите.

А поне засега Божана съвсем не дава вид на човек, който се притеснява какво изобщо се говори за нея извън пределите на „Сървайвър“.