Брутална изненада! Нов човек дойде в едно от племената в "Игри на волята"

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Племето на Амазонките спечели териториалната битка и най-накрая ще може да прекара седмица в луксозната Резиденция на "Игри на волята" 5. Триумфалната победа донесе капитанът на жълтите - програмистът Момчил Василев, който реши светкавично финалния пъзел с помощта на домакинята Теодора Маринова. Тази победа за първи път ще позволи на най-изстрадалото племе и новопристигналия от Чистилището - Румен Радев да се радват на всевъзможни удобства.

Влизането на нов играч в екстремното риалити прикова вниманието на всички в началото на играта. Талантливата акробатка Виктория Пенелова, която се превърна в любимка на зрителите след перфектното си представяне срещу безстрашната Михаела на кастинг битката, вече е част от оредялото племе на Старейшините. Те загубиха четири воина в рамките на две седмици и се наложи да оцеляват на Дивата река. Новото попълнение даде сили на Денислава Великова, Мартин Николов - Елвиса, Краси Дунев и Благомир Мастагарков да си извоюват място в Стопанството.

Гладиаторите, които доскоро не познаваха загубата в териториалните битки, претърпяха тежък провал. Грешка при разпределението на постове на капитана Калоян Митов изпрати червеното племе на Дивата река, където участниците ще се наложи да живеят в сурови условия за седмица.

Още: Писна му! Васил каза всичко за "Игри на волята", което знае (ВИДЕО)

В епизода на екстремното риалити във вторник ще станем свидетели на драматична капитанска битка. Дали тя отново ще поднесе изненада на един от лидерите?

Ники от "Игри на волята" просълзи цяла България с тези думи. И с тази СНИМКА

Честито: Елица и Алекса от "Игри на волята" изпълниха мечтата си - гушнаха бебе (СНИМКА)