БЪРЗ ТЕСТ: Към кое племе от "Игри на волята" принадлежиш?

icon
Sofialive.bg
Източник: Нова телевизия

Този тест ще ви покаже, за кое племе сте най-подходящи спрямо качествата, които притежавате.

Нека да започваме:

ВЪПРОС 1: Вие сте най-добър в ...

А: Силовата част - мога да вдигам варели, да местя тежки предмети, да дърпам тегло, по-голямо от моето собствено.

Б: Баланс - мога да ходя по греда, да балансирам топка на главата си, да седя на един крак.

В: Пъзели и логически задачи - решавал/а съм страшно много такива през живота си и каквото и да ми дадат, ще се справя.

 


ВЪПРОС 2: На какво ще заложите в "Игри на волята"?

А: Да бъда заедно с племето и да се стремя да ги сплотявам - няма да позволя да се появят коалиции.

Б: Да правя коалиции - все пак силата винаги е в обединението. Първо гоним слаби, а след това вече всеки става индивидуален играч.

В: Да бъда сам срещу всички - нито ще влизам в коалиции, нито ще се противопоставям на някого с цел. Който се е представил зле на битка, ще си носи последствията, включително аз.

 

ВЪПРОС 3: Ако някой очевидно не ви харесва и иска да ви изгони, как ще реагирате?

А: Ще го приема съвсем нормално и ако трябва, ще отида и на елиминационна битка. Такава е играта - все някого трябва да номинират, пък и особено ако не съм се справил/а добре, трябва да си понеса последствията.

Б: Ще създам коалиция срещу него, за да го изгоним и вече да нямам подобни проблеми. По този начин със сигурност ще стига по-далеч в предаването.

В: Ще се опитам да се сближа с него, за да не ме номинира повече. Все пак хората са казали "Дръж приятелите си близо, а враговете - още по-близо".

 

ВЪПРОС 4: Ако спечелите капитанска битка какво ще вземете?

А: Предимство за племето. Все пак, ако избера лична облага е много вероятно да бъда на прицел при следващ номинационен съвет, а ако взема предимство за племето, ще спечеля тяхното доверие и дори уважение.

Б: Грошове и саби на спасението. Няма да крия, че съм дошъл/дошла, за да спечеля, а не да се харесвам на всички. Рано или късно, всички ще играем сами за себе си и трябва отрано да помисля за подобна стратегия. Грошовете и сабите биха ми се отразили добре при следващ съвет, когато усетя, че ще бъда на прицел за номинации.

В: Храна за мен до края на предаването, където и да съм. Това ще ми даде сили да премина през всички битки и дори и нещо да се обърка на териториална битка и да отидем на реката, аз никога няма да усетя глад. Това е много голямо предимство в "Игри на волята", което не бива да се пропуска.

 

ВЪПРОС 5: Вашият най-близък човек от формата отпада. Какво ще правите?

А: Ще продължа да играя играта, както и преди. След предаването отново ще бъдем приятели и ще му разкажа за всичко, което се е случило след отпадането му/ѝ. Ще се постарая аз да не го/я последвам.

Б: Ще присъединя някого към коалицията си. След като имаме един отпаднал от моята коалиция, определено трябва да помислим за член, който може да запълни този един липсващ глас на следващ номинационен съвет. Той може да бъде решаващ.

В: Ще отида в отсрещната коалиция, за да не отпадна. Там са повече хора и едновременно по-силни. Може би аз ще бъда следващата им мишена, ако не помисля за смяна на коалициите, а не искам това да се случва.

 

ВЪПРОС 6: На капитанска битка капитанът на едно от племената споделя, че три седмици са на реката и умират от глад и студ. Какво ще направите?

А: Това не ме интересува. Ще се боря за моето племе и за предимство. Дал/а съм дума пред тях, че ако спечеля, ще взема предимство или храна и няма да отстъпя победата в никакъв случай. Това е признак на голяма слабост - ако наистина искат храна или огън, да си ги спечелят!

Б: Тъжно ми е за тях, но ще държа, колкото мога. Ако са по-достойни от мен, ще си ги извоюват. Знам, че победата не бива да бъде на всяка цена, но мисля, че ще разочаровам племето си, ако се откажа, за да спечели другото. (иначе мисълта да се предам ми минава през ума)

В: Ще се откажа, за да вземат храна. Победата не трябва да бъде на всяка цена, а трябва да бъдем хора преди всичко. Много добре знам какви са условията на реката и не искам да си представям колко са гладни в момента. Затова се предавам и им подарявам победата, защото знам, че им е по-нужна отколкото на моето племе. То ще ме разбере.

 

ВЪПРОС 7: Случайно дочувате, че един от съплеменниците ви е саботирал последната битка. Какво ще направите?

А: Ще си замълча и няма да кажа на никого. Това си е негово решение и не искам да правя интриги, защото после аз ще изляза виновен/на.

Б: Веднага ще кажа на останалите, но ще ги помоля да не казват, че са го разбрали от мен. Все пак мисля, че племето заслужава да знае истината и това да саботираш битка е много голямо предателство спрямо хората в племето.

В: Ще му кажа, че това изобщо не е хубаво, ще го накарам да обещае, че няма да прави повече така и да се извини на всички от племето. В противен случай открито ще го номинирам на следващия номинационен съвет и ще използвам точно това предателство като довод.

 

Отговори:

Ако имате повече отговори А, вие сте от племето на Безстрашните.

Ако имате повече отговори Б, вие сте от племето на Непобедимите.

Ако имате повече отговори В, вие сте от племето на Супергероите.