Чудна красавица напусна "Ергенът"

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Днес Евгени и избраницата му за индивидуална среща Валерия се отправиха на романтично пътешествие отвъд пределите на Бодрум. Двамата се озоваха на един от най-красивите средиземноморски острови, където споделят чувствени и емоционални моменти един с друг. В същото време останалите момичета в имението бяха предизвикани от Наум да изразят привличането си към „ергена“ в поетично любовно съчинение.

Освен с приповдигнато настроение от романтичните моменти по време на индивидуалната среща, избраницата на Евгени се завърна в имението и с красив подарък, който веднага попадна в полезрението на останалите претендентки - нежни обеци.

По време на вечерния коктейл виртуозът направи специален жест към авторката на най-прочувственото любовно съчинение - Микаела, а Наум изненада всички с новината, че вечерта ще протече по по-различен начин. По време на Церемонията на розата световноизвестният пианист трябваше да вземе едно от най-трудните си решения до този момент, което предизвика сълзи и емоционален срив у отпадналата участничка - а именно Боряна.