Дали пък Филип няма да спечели "Игри на волята" заради това?

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Инженерът Филип се очертава като един от безспорните фаворити за спечелването на 100 000 лева не само от зрителите, но и от самите участници. След вчерашната жестока капитанска битка с Алекса, сърбинът се обърна към него и го поздрави за победата и дори изтъкна, че още от самото начало, когато и двамата бяха резерви, но Фифо спечели мястото си в племената, е спечелил неговия категоричен респект. 

Филип беше изпращан не малко пъти на елиминационна битка, от където винаги се връщаше по-силен и с повече грошове. Той доказа качествата си на Арената и най-накрая успя да убеди самата Джаферович, че е силен играч.

Филип има не само отлична визия и добри физически качества, но и много спортни постижения. Това, което малко хора знаят, е, че той се е явявал на конкурса “Best Erotic Model 2019”, където печели наградата за най-добро тяло – “Best body”:

„Според мен съм подходящ за този конкурс, като ще се представим по най-добър начин, за да спечеля. Еротиката е нещо, което човек или го има, или го няма, не се учи от книгите или в интернет. Освен добър външен вид, еротичните модели трябва да имат и поведение.“, категоричен е той.

„Харесвам да получавам нови предизвикателства, а и съм достоен за това заглавие“, казва по време на кандидатстването си за конкурса „Мистър София 2020“.