Денислава от "Игри на волята" не изпитва добри чувства към бившия си. Направи го за смях с това ВИДЕО!

icon
Sofialive.bg
Източник: "Игри на волята: България"/Facebook

Денислава се нарече най-силната жена в петия сезон на "Игри на волята" и няма съмнение, че заслужава тази титла. Тя съчета физическа подготовка, интелигентност и адаптивност, които я доведоха до успеха. Съперничейки с мнозина силни мъже, успя да избегне Чистилището още в ранен етап от играта.

Но какво се случва в любовния живот на тази впечатляваща жена? На този въпрос все още нямаме изчерпателен отговор. Дали тя е във връзка или не, остава мистерия. Все пак, нещо ни подсказва, че има някаква история с бившия си партньор.

Денислава сподели видеоклип в TikTok, който изглежда съдържа закачка към бившия ѝ гадже. Надписът на клипа е "Когато бившият ти се присети за теб". В реакцията и израза на Дени в клипа, когато казва "Изчезвай!", се усеща, че тя не носи топли чувства към бившия си партньор.

Още: Участници от "Игри на волята" се хванаха за гушите. БУКВАЛНО!

Този епизод ни разкрива, че Денислава сега е е щастлива, че вече не е в миналата си връзка. Според думите й, изглежда, че е намерила по-добра и по-здрава любов при друг мъж. За сега обаче, идентичността на този щастливец остава тайна.

Денислава се включи и в риалитито "Един за друг," където сподели своята връзка с Дани, тогавашния си гадже. По време на предаването те изглеждаха като идеален двойки, но скоро след финала на риалитито, се разделиха.

След това Дени имаше връзка с актьора Стефан Попов-Чефо, но този роман не продължи дълго. Сега, обаче, изглежда, че животът й се изпълва с нови възможности и изживявания.


 

Още: Няма да повярвате кой участник от предишен сезон се върна в "Игри на волята". Отвя всички!

Елица и Алекса от "Игри на волята" в гола фотосесия (ВИДЕО)

Мъжът до Джаферович качи трогателен клип от прибирането ѝ вкъщи (ВИДЕО)

Ще се изненедате да разберете как е изглеждал Гого като по-млад! Не прилича на себе си! (СНИМКИ)

Чакалов от "Игри на волята" стегна саковете и замина далеч (СНИМКИ)