ДИРЕКТНА ЕЛИМИНАЦИЯ: Двама силни играчи напуснаха "Игри на волята"

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Днешният епизод на "Игри на волята" започна с номинационен съвет на Непобедимите, какъвто не сме виждали досега. На него имаше сълзи, обвинения, клюки и разкрития.

Чакалов и Филип обвиниха Михаела в двойни игри, а тя не пропусна да се защити. Въпреки всичко тя събра само два глава от Филип и Чакалов, а те двамата събраха по три гласа общо и отидоха на елиминационна битка.

Там те се изправиха срещу Веселина и Мирослава в битка за спокойствие, в която трябваше да придвижат три топчета по мрежа до другата й страна.

За изненада на всички битката бе за директна елиминация и в днешния епизод трябваше да напуснат двама. Веселина беше последна и напусна завинаги "Игри на волята", а Мирослава победи всички с жестоко предимство и се спаси от елиминации.

Най-лошият сценарий за Безстрашните се случи - двамата най-близки играчи в предаването трябваше да се изправят един срещу друг в братоубийствена игра за точност. Чакалов и Филип изобщо не бяха щастливи от този факт, а Джаферович се моли да се върне Чакалов вместо Фифо.

Играта бе доста дълга и изморителна. Трябваше да дърпат 100-килограмов варел, след което да целят по мишени и накрая да помнят двойки предмети.

И двамата се справиха чудесно, но вторият напуснал "Игри на волята" бе Чакалов. Двамата си казаха доста мили думи на финала, а учителят по физическо му пожела "успех сред вълците".