Джаферович от "Игри на волята" се възгордя и направи това

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Генчо и Джаферович премериха сили в многокомпонентно трасе, на което се изискваше ловкост, баланс, бързина, сила, катерене и накрая - пъзел.

През цялото трасе Генчо водеше Джаферович с една обиколка и накрая стигна до пъзела с две минути преднина. Пъзелът беше сложен и изискваше доста мислене и стратегия за реденето му. Двамата бяха рамо до рамо на него, но за 10 секунди Джаферович победи и взе скалпа на Генчо.

Джаферович забогатя с 200 грофа + 50 гроша за победата. Тя избра личното предимство пред храна за племето, с което се превърна в страшна заплаха за 90% от останалите играчи.

Генчо беше един от фаворитите за голямата награда - на Арената неведнъж сме виждали земеделецът да дава всичко от себе си в битките. Е, виждали сме го и в друга светлина - да си почива, докато жените буквално издъхват с последни сили, което се оказа черна точка за него в очите на зрителите.

В профила си в Инстаграм Джаферович сподели кадри от битката, а описанието говори много: "За мен беше чест да се изправя срещу Генчо". 

ЗРИТЕЛИ ОБАЧЕ СЕ ОСЪМНИХА В ИЗМАМА ПО ВРЕМЕ НА ТАЗИ БИТКА - ВИЖТЕ ТУК!