Джаферович предаде Мирела от "Игри на волята" - зрителите са бесни

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Вчера Жени Джаферович не се почувства добре точно преди капитанската битка и това не ѝ позволи да играе, което изправи Безстрашните пред извънреден нов избор на капитан. Мирела предложи да поеме риска на отговорния пост вместо приятелката си, което се оказа съдбоносно решение за нея. На Арената тя очакваше да се изправи срещу знаменосеца Виктория, а появата на Алекса се превърна в неприятна изненада за танцьорката.

Двамата бяха изправени пред тежки изпитания за издръжливост, сила и координация, а след множество обрати, изходът от битката се оказа фатален за танцьорката Мирела.

Зрителите обвиняват за отпадането не Мирела не кого да е, а именно Джаферович, която според тях със сигурност е подозирала, че битката ще бъде елиминационна, но не е направила нищо, за да спаси най-близкия си човек в играта от загуба.

"Много хитро се измъква тази Джаферович - болна била, интригантка!", "Джаферович я изпрати като агне на заколение", "Пълна актриса си, хитрушке", "Мирела е наивна, а Джаферович - най-хитрата, за мъжете нямам думи", пишат зрителите.

Мнозина припомнят и друго - подобно на Мирела, и Валери си тръгна от "Игри на волята", след като Джаферович не успя да отиде на капитанска битка. Тогава бе инцидентът с дънерите и смазаните ѝ пръсти - контузия, която я спаси от елиминационна битка.

Самата Джаферович коментира събитията в шоуто от снощи. В стори тя нарече Мирела "безстрашна, добра, войн", а в друго я нарече "борбена приятелка".