Дни след смъртта на баща си, Крисия разчувства публиката (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Като две капки вода

Крисия Тодорова е наричана от мнозина "детето чудо", заради феноменалното й участие на Детската Евровизия през 2014 година, когато е само на 9 години. На нея тя представи песента "Детска планета", заедно с Хасан и Ибрахим, което класира България на второ място в конкурса. Сега тя е на 17 години и учи в София.

Талантът й бе открит от Слави Трифонов, който организира конкурс за малки таланти. От тогава Крисия печели хиляди последователи, а тази година тя е участник и в юбилейното издание на "Като две капки вода".

Крисия трогна зрителите и журито на "Като две капки вода" със своето емоционално изпълнение на песента "Hurt" на Кристина Агилера. Вчера тя се качи на сцената на предаването, макар че преди дни баща ѝ почина от инфаркт на 53.

17-годишната певица посвети песента на него: "Мисля, че с тази песен казах достатъчно. Благодаря ви".

"Ти изпълни песента с лична твоя емоционалност, но имитирайки безупречно Кристина Агилера. В този момент това е впечатляващо", сподели Юлиан Вергов след представянето.

Крисия заслужено зае първото място вчера вечерта.

"Знам, че татко ме гледа там горе и се усмихва. Той обичаше да се смее". Това заяви младата певица след края на "Като две капки вода". В публиката беше и майката на Крисия, за да я подкрепи.