Драмата в живота на Фейгин от "Игри на волята" продължава

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Александра Фейгин завърши на 12-о място при жените в турнира по фигурно пързаляне на Зимната универсиада с Лейк Плесид (САЩ), но приключенията ѝ тепърва са предстояли.

Олимпийската ни спортистка си е вече в България, но след доста труден и продължителен полет. Първо - Фейгин пак е изпуснала самолета си. "Не знам какво ми става. Поне от 10 години пътувам със самолет и никога досега не ми се е случвало да изпускам полет. Явно, за да си наваксам за всички тези години, сега изпуснах два полета общо", оплаква се Александра на стори в Instagram.

Припомняме, че на отиване спортистката също изпусна един от полетите си, когато се наложи да чака следващ на летището в Пенсилвания.

В крайна сметка Фейгин успява да се качи на следващ полет, за да се прибере в родината. Проблемът бил, че близо 6 часа е търпяла детски рев. "Един от страховете ми е да не летя с ревящи деца, но за съжаление, пак с моя късмет, се паднах с две такива. Баш пред мен и това го слушах 6 часа. Идваше ми да започна да се тръшкам и аз", пише Фейгин.

Най-голямата изненада, но не приятна, Фейгин научила на летището в София, когато се оказало, че е останала без багаж. "Край!!! Познайте... багажа ми го няма. Някой ще ми обясни ли какво става. Как е възможно всички гадости наведнъж?", споделя разочарованието си фигуристката ни.

Добрата новина обаче е, че Фейгин и Жорката са се събрали най-сетне, а от това по-важно няма.