Две от най-обсъжданите дами от "Ергенът" влизат в ново риалити, подобно на Биг Брадър (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: btv

Две от участничките в "Ергенът" - Ева и Виктория Капитонова влизат в нов риалити формат, излъчващ се в онлайн платформата Youtube. Той е продуцирано от Павел Колев и Ицака, които са известни певци и влогъри в тази социална мрежа. Идеята им е да съберат родни инфлуенсъри и да пресъздадат шоуто "Биг Брадър". Те спят в една и съща спалня и са наблюдавани постоянно. Имат право на достъп до телефоните си само 2 часа дневно и отделно - имат седмичен бюджет, който трябва да разпределят само за най-необходимото.

„В предаването „Ергенът“ не успях да покажа най-позитивните си страни, но пък се надявам в къщата на инфлуенсърите да покажа най-доброто от себе си“, споделя Виктория малко преди да прекрачи прага на имението, заедно с кучето си Оливия.

В къщата живеят 14 известни личности, популярни сред аудиторията с различни неща, сред които рапърът Играта, Ваня от „Игри на волята“, Тинко, известен в платформата Тик-ток, Йоанна Петрова - модел влогър, Крис Ненков, който изигра Коки в сериала „София – Ден и нощ“, и много други, популярни най-вече в Инстаграм и Youtube. Те ще живеят заедно един месец и ще се борят за голямата награда от 15 хил. лв.

Ева влезе в имението втора и се натъкна на приятелката си Стела - известна в Youtube чрез общия й канал с Баце Сандев или Илиян Сандев. Ергенката сподели, че няма приятел и не е изключена да го срещне през този един месец в къщата. Странно е за аудиторията, тъй като по време на излъчването на "Ергенът" Ева постоянно публикуваше снимки с приятеля си Александър, но по всичко личи, че са се разделили, тъй като е изтрила всички снимки с него.

Положението става доста заплетено и се очакват много интриги, тъй като във формата влиза и бившият на въпросната Стела – Сандев. Двамата взривиха интернет пространството си със своята раздяла и новата връзка на Стела, която вече е в миналото й, но все още работят заедно като аниматори. Участниците споделят своите съмнения, че за един месец заедно под един покрив, Сандев и Стела могат отново да се съберат и всичко да е по старому.

Интернет звездите са настанени в триетажна къща с басейн, сауна, камина, фитнес и всякакви екстри. През този един месец обаче едва ли ще си почиват, тъй като Павел Колев и Ицака са им подготвили редица предизвикателства, които да предизвикат тяхната воля и ум.

В момента епизодите са едва до втори, скоро излиза третия - ще става все по-интересно, предполагаме.