Елвиса от "Игри на волята" не си поплюва. Направо закопа Емануела с това действие! (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: "Игри на волята"/Facebook

Участникът от тазгодишния риалити формат "Игри на волята", известен с името Мартин - Елвиса, реши да изпробва новата роля на певец. Този музикален експеримент не беше соло, тъй като на сцената в столичен клуб се присъедини още един участник от хитовото предаване - Иван Рълев.

Двете риалити звезди изпълниха хитовата песен "Angels" на Robbie Williams с много енергия. Освен че демонстрираха своите гласови възможности, двамата събраха бурни аплодисменти от публиката, изненадвайки я с почти идентични стайлингове - бели ризи с райета.

Присъстващите в клуба бързо забелязаха, че Елвиса успя да се изяви на сцената като изключителен певец и дори да засени бившата си половинка - фолкдивата Емануела. Този успех допринесе за настроението и усмивките в залата. След изпълнението на Мартин и Иван, на сцената излезе и популярният попфолк изпълнител Джордан.

Още: С "Игри на волята" е свършено. Този участник попиля всички зад кадър и си изпя всичко! (ВИДЕО)

Освен тях двамата, в клуба присъстваха и много други участници от предаването, включително Момчил, Калоян, Виктория, Моника и други. Дори Денислава, която е част от отбора на старейшините, не пропусна възможността да забавлява със зеленчуци в ръка, като иронизира по забавен начин някои от събитията в риалити формата.

Ето и снимки от събитието:


Още: Гатьо от "Игри на волята" не си затвори устата след напускането. Разкри много неща за предаването.

"Игри на волята" започна и направи невиждан рекорд. За първи път от 5 години!

Мирела от "Игри на волята" пусна екзотични СНИМКИ

Ето какво се случва с Елица и Алекса след "Игри на волята"

Фифо от "Игри на волята" бесен: Още не може да приеме загубата (СНИМКА)

Михаела от "Игри на волята" показа кой е мъжът до нея (СНИМКИ)

Гого от "Игри на волята" бил обвързан, но не с жена (СНИМКИ)