Ето коя дама "Ергенът" си татуира розата на Виктор на специално място (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Думата "рози" и "ерген" след предаването винаги ще носят различна асоциация в нашите съзнания. В "Ергенът" 22 дами се борят за един мъж и се молят да получат заветната роза на всяка Церемония на розата. Никога преди розата не е била най-бленуваното нещо от една дама и не е предизвиквала толкова голям порой от сълзи и силни думи.

Една от дамите от предаването реши да покаже на феновете си, че не съжалява за това, че е участвала в него и че то е променило живота й из основи - върнала се е от него много по-заредена, различна и знаеща какво иска от себе си и от живота.

Тя сподели в социалните мрежи, че си е направила татус, на който е изобразена розата от "Ергенът" и то на едно много специално място.

Тази участничка е Благовеста, която стана синоним на провокация и откровеност след демонстрацията с бельото и искрените разговор с Виктор. На няколко пъти тя спомена и в предаването, че първата й среща с Ергена е било най-хубавото нещо, което й се е случвало някога. С приближаването на финала тя реши да предприеме една много сериозна крачка и да изрисува тялото си, но не с безсмислени надписи или рисунки без стойност, а с нещо ценно, за което плака не една, а няколко вечери.

Ето и снимки на интересната татуировка: