Ето коя напусна "Ергенът" още в първи епизод

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

С пълна палитра от вълнуващи любовни трепети, красиви гледки и силни емоции, най-романтичното риалити „Ергенът“ се завърна в ефира на bTV, за да покори отново сърцата на зрителите с ударна доза романтика и забавление. Новият сезон направи своя телевизионен дебют тази вечер от 20:00 ч. и обеща истинска „симфония от чувства“ с главен герой – виртуоза, покорил световните сцени на няколко континента, Евгени Генчев.

Днес той посрещна 25 очарователни дами, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята романтична приказка на едно от най-красивите кътчета на земята – перлата в короната на турската Ривиера – Бодрум. Сред претендентките за сърцето на световноизвестния пианист са европейска шампионка по карате, стюардеса, екзотична танцьорка, учителка, писателка на любовни романи, певица и др. В първата „Церемония на розата“, която се състоя още същата вечер, за една от тях обаче не остана цвете и трябваше да се раздели с Евгени и да напусне красивото имение завинаги.

Розовата роза получи Меган, която направи отлично първо впечатление, а Паолина, която работи като преводач, напусна завинаги имението на Евгени.

"Не мога да кажа, че съм разочарована. Все някоя трябваше да си тръгне от нас. Важното е да си номер едно в нещо", казва тя на сбогуване.