Ето колко струва персонална тренировка с Фифо от "Игри на волята"

icon
Sofialive.bg
Източник: Нова телевизия

Наскоро стана ясно, че Филип, народният любимец и победител в сърцата на зрителите от четвъртия сезон на „Игри на волята“ е напът да сбъдне своя мечта – да научи хората на онова, което може в спорта. 

Така стана ясно, че той ще е част от треньорския екип на супер модерна и нова фитнес зала в София, където ще води групови кондиционни тренировки. И това не е всичко! След тренировките Фифо няма да бърза към душовете, а ще отдели време за трениращите, за да им отговори на въпроси, свързани с хранене, мотивация, а защо не и подготовка за Игрите.

Всичко това вече е факт, а графикът на Фифо е вече обявен. От него става ясно, че една тренировка при него ще струва 15 лв. – цена, която е съвсем приемлива за стандартите в столицата. 

За запалилите се по кондиционните тренировки с Фифо ще има и преференциални цени при покупка на карта за няколко посещения. 

Така Филип става поредният участник в „Игри на волята“, който влиза в жив контакт със зрителите, посредством тренировки. С такива се занимават Ралица, Михаела, както и Гого. И това са само участниците от последния сезон.