Ето къде се намира резиденцията в "Игри на волята" и можете ли да я наемете?

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Резиденцията вече две години приютява участниците в "Игри на волята". Научихме, че тя се намира в черноморското китно селце Варвара, малко преди Синеморец. Резиденцията всъщност е Вила Миланови. За риалити героите минали през тежки битки и глад това място е рай, но мненията на реални гости са доста противоречиви.

Ето отзивите в Гугъл:

„Това е приятно изглеждащо място, но изобщо не е добре поддържано. Честно е да се каже, че се разпада. В един от балконите има гнездо на стършел. Някои от удобствата (като миялна машина и сауна) не могат да се използват, тъй като не са предвидени консумативи за тях. Мястото НЯМА ВЪЗДУШЕН КОНДИЦИОН !!! Да спиш там през лятото е ад, защото трябва да държиш вратите и прозорците отворени, което кани облаци от комари вътре, защото НЯМА ЕКРАН или какъвто и да е вид мрежи срещу насекоми !!! Хазяйката изискваше да държим входната врата заключена по всяко време, но предостави само 1 (ЕДИН) ключ и във вилата имаше 15 души.“ – пише чеуждестранен турист преди 5 години.

„Къщата е невероятна, чиста и добре поддържана. Има всичко необходимо за вашата лятна почивка. Прекарахме страхотно и домакините са прекрасни. Определено ще се върна!“ – пише друг чуждестранен турист преди два месеца.

Вероятно ситуацията се е подобрила, защото в последните месеци и последния летен сезон гостите са много доволни от мястото.