Ето за какво е похарчил 100 000 лева от "Игри на волята" Алекса Ерски

icon
Sofialive.bg
Източник: Нова телевизия

След три месеца, изпълнени с ожесточени и невиждани досега битки, „Игри на волята“ има своя нов шампион.

Алекса Ерски надделя над своите съперници в битка с неочаквани обрати и стана големият победител в четвъртия сезон на най-екстремното риалити в телевизионния ефир. Той зае почетното първо място и спечели наградата от 100 000 лв.

Оказва се, че тази сума не е 100 000, а е 90 000 лева, след като се заплатят данъците им по закон. Алекса е споделил пред близки за какво ще изхарчи въпросната сума. Тя ще отиде като част от по-голяма сума за закупуване на семейно жилище, в което той и приятелката му Елица да се чувстват добре и да изградят своето бъдеще.

В последния епизод Алекса получи голяма морална помощ от Елица, след като във видео тя му каза, че го обича.

“За първи път в “Игри на волята” мога да кажа, че съм доволен от своето представяне. Наистина беше много тежка битка от началото до самия край. Имах много достойни противници. Искам да благодаря на Георги и Филип! Благодаря на всички!”, развълнувано сподели Алекса след най-важната си битка.

Шампионът по борба започна своя път в “Игри на волята” като част от племето на Резервите, влезе последен в истинското състезание, но преодоля всички предизвикателства и завоюва победата.