Евгени насоли Елена след "Ергенът" (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

След края на "Ергенът" се появиха много слухове и спекулации, че след предаване Евгени всъщност е с Елена и дори готвят сватба. Оказа се, че Евгени изобщо няма интерес към Елена и дори що се отнася до нея, той се изказва доста остро в интервюта.

Елена разказва в интервюта след предаването, че е преодоляло Евгени и как вече не й дреме за него. Чак била доволна, че е станало така.

В подкаста на рапъра Тото от СкандаУ той проговори за Елена-Антоанета. И каза неща, които едва ли ще са й приятни.

Като например, че Елена се е оказала адски добър манипулатор и човек, който сам си режисира действията и ходовете така, че да успее.

"Това го видях и в сценката с масажа на краката й и най-вече на срещата с родителите ми. Та тя беше проучила всичко за тях, запомнила и ги погна с най-успешната тема - за селото, в което живее и как обича природата. Чиста манипулация си беше това, но те се хванаха на всичките й любезни приказки. Тогава си казах, че тя винаги ще бъде "миличката" в очите им - ай, няма нужда, мерси!", заяви Евгени пред Тото.

И не скри, че Елена го е търсила няколко пъти след предаването, въпреки че ясно е показал, че иска да е с Валерия и че няма интерес към нея.