Евгени прие ли Айлин обратно в "Ергенът"? (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: facebook

Имението на любовта беше разтърсено от неочакваното завръщане на Айлин, а зрителите станаха свидетели на зараждаща се „коалиция“ между две от най-изявените съпернички за сърцето на Евгени - Елена и Валерия, както и на невиждана до този момент изпепеляваща страст между пианиста и Виктория.

Зрителите станаха свидетели на неочакваното завръщане на отпадналата миналата седмица участничка Айлин, което се посрещна с изненада както от Евгени, така и от останалите момичета. От своя страна, някои от дамите като Елена се почувстваха засегнати от евентуалната възможност моделката да получи втори шанс и открито ще заявят, че това не би било честно и уважително спрямо тях.

Всичко започна от това, че Валерия случайно видя Айлин, а парфюмът на моделката издаде, че е някъде около имението. Всички без Валерия и Джия са негативно настроени спрямо връщането на Айлин.

Елена поиска обяснение от Евгени на коктейла и получи отговор, че Айлин няма да се връща в предаването, защото това не би било честно спрямо останалите претендентки за сърцето му.

Айлин: "Жалко, че си тръгвам толкова рано. Просто усещам, че е нещо неизживяно и ще си остане така. И тъй като някакси неизживяното нещо винаги остава в сърцето ти и съм сигурна, че цялото преживяване, цялото нещо с Евгени ще остане наистина завинаги в сърцето ми и ще го помня с много голяма усмивка и с много позитивна емоция."

Евгени: "Беше ми трудно , но би било нечестно и към мен и най-вече към вас. Въпреки разговора днес, въпреки смелостта, въпреки инициативата, да отговоря позитивно, на това което Айлин каза днес.“