Евгени вбеси зрителите на "Ергенът"

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Евгени Генчев определено вбеси част от момичетата в "Ергенът", защото ги заряза по време на една от вечерите, спечелена от Айлин Бобева.

Валерия не издържа на напрежението, била пренебрегната, а това отприщи вълна от други емоции. Докато тя продължава да печели сърцето и вниманието на пианиста, нейните приятелки се превръщат във врагове.

Реакциите в социалните мрежи също са полюсни. Част от потребителите подкрепят Валерия, която се появи неканена на вечерята на Евгени с някои от момичетата. Припомняме, че част от момичетата не бяха поканени да прекарат цял ден с Евгени и трябваше да останат във вилата в Бодрум.

Природозащитничката обаче отиде и си "открадна" Евгени, а Айлин Бобева и компания бяха... меко казано бесни. Докато едни се кефят на поведението на Валерия, то други са разгневени. "Няма смисъл предаването да продължава, не се спазват правила, пълна анархия. Няма справедливост, явно някои са привилегировани. Доста наивен Евгени, постъпката му беше обидна, грозна и неуважителна.", пише потребителка в Instagram.

"Имам чувството, че този "мъж" не е мъж, а момче на 15години. Няма излъчване и държание на МЪЖ", "Ако аз бях на мястото на момичетата, щях да се наговоря с всички масово да му откажем розите. Защото тази случка показва каква е Валерия, но показва и колко емоционално незрял е Евгени. Не бих искала да съм с такъв човек.", "😢И яз не съм съгласна с това което направи. Първо, че не беше уважитвлно спрямо др, че отиде с нея да се целува, после ги остави и ѝ подари розата. Не ми хареса това", гласят малка част от мненията.

В нета определят Валерия за нахална, невъзпитана и притежаваща "наглост, прикрита зад естествената си красота".