Фейгин и Георги от "Игри на волята" се разкриха (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Съвсем с основание можем да наречем четвъртия сезон на "Игри на волята" сезонът на любовта. Първоначално започна с любовната драма между Елица и Алекса, след като последния остана в племето на Резервите, след това с любовните искри между Виктория и Цветан. Да не забравяме и Валери и Мирела, които непрекъснато се закачат и там скоро може да пламне голяма любов, а сега и признатите чувства между Фейгин и Георги. Макар и разделени в различни племена, чувствата им се засилват и зрителите се питат дали в момента са заедно. 

От последните епизоди стана ясно, че още по време на кастингите Георги от племето на Непобедимите и Фейгин от племето на Супергероите са проявили интерес един към друг и дори двама вече са ходили на среща. По време на самите състезания често погледите им се засичат типично по детски.

Е, очевидно след края на предаването двамата са имали достатъчно време да се опознаят, защото най-накрая Фейгин и Георги споделиха своя обща снимка, на която се гледат влюбено и е чисто доказателство, че риалити звездите вече са заедно. 

Ето и снимката: