Фейгин от "Игри на волята" остана само по парфюм (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Фейгин напусна "Игри на волята", но продължава със спортната си кариера, където постига нови върхове. Наскоро тя спечели златен медал на олимпиада. В личния си живот Фейгин също изглежда щастлива, а това се дължи на връзката ѝ с Георги, който постоянно я подкрепя на състезания и я глези у дома. Дори се заговори, че за заживели заедно.

Фейгин се радва на популярността си и вече спокойно може да се нарече инфлуенсър, ако съдим по сторитата и снимките, които качва в своя Инстаграм профил. Наскоро тя стана модел на популярен моден бранд, а за целта е заснела уникална фотосесия. По-интересното е, че Фейгин е не само преобразена с грим и прическа, но се е съгласила да позира само по сутиен.

Тя по принцип не е от момичетата, които залагат на провокативно поведение и по-разголена визия, а на по-естествено излъчване, което се дължи на възпитанието, дадено ѝ от баща ѝ.

Наскоро Фейгин разкри пред Vbox7, че е имала по-различно детство, което я е научило на трудни, но важни уроци. Алекс мечтае да има голямо семейство, което да се събира всяка вечер заедно, а тя да готви.

Липсата на майка се е отразила на Фейгин, която разказа пред камерата на vbox7, че не съжалява за нищо и е щастлива за годините, прекарани само с баща си. "Той се справи като един истински супергерой с трудностите и тежестта да отгледа едно малко момиче. Да я води на тренировки, на училище, да ѝ помага в ученето, да я забавлява. Той готвеше, чистеше, переше и абсолютно всичко, в което би трябвало да помага майка ми", каза още Александра.