Фифо, Гого или Алекса - кой има най-добри шансове за победа в "Игри на волята"?

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

По отношение на мъжете в четвърти сезон на "Игри на волята" спокойно можем да кажем, че наистина Арената видя истински воини, които демонстрираха не само силна воля, но и много добри физически качества, отличаваха се и с чар, стратегическа игра, социална игра, както и баланс, точност и гъвкавост.

Немалко от тях напуснаха рано, но причината за отпадането им бе липсата на някои от горепосочените качества.

Фифо

Той е много добре подготвен физически, което е много голяма крачка напред пред останалите играчи. Много пъти се е връщал от елиминационни битки. На този етап има и немалко грошове, които както знаем, са изключително важни в играта. Умее да прави добри стратегии и тактики за стигане по-напред в предаването. Смята се, че той със сигурност ще бъде един от финалистите, а качествата му се забелязват дори от участниците вътре, които често си го пожелават като противник, с когото да премерят сили на Арената.

Гого

Гого е нинджата на четвъртия сезон на "Игри на волята". Той има най-голяма издръжливост, гъвкавост и воля за оцеляване. Не веднъж го е доказал, особено през трите седмици пребиваване на Дивата река като част от племето на Супергероите. На битката, на която трябваше да издържат дълго време само на пети, точно той спаси племето. Това, че тренира калистеника много му помага в игрите и се смята за един от финалистите точно заради всичките горепосочени качества. Чувството му за хумор също е голямо и прави огромно впечатление на аудиторията.

Алекса


Сърбинът Алекса е изненадата за много от зрителите на "Игри на волята". Той дойде като Резерва, след това се пребори за влизане в племената и всичко, което правеше като стратегии и тактики за повече грошове и имунитети беше заради неговата любима Елица, която отпадна точно ден след като се събраха. Той притежава комплексни качества като сила, издръжливост, умения за редене на пъзели, стратегическо мислене, воля и много добра социална игра. Той е сочен от съплеменниците си и от зрителите като фаворит в "Игри на волята". Много често който си го пожелае за противник, автоматично отпада. Винаги е доста предпазлив и мисли няколко хода напред и много рядко може да бъде надигран.