Гатьо от "Игри на волята" не си затвори устата след напускането. Разкри много неща за предаването.

icon
Sofialive.bg
Източник: игри на волята

Най-обсъжданият участник в сезон пет на най-екстремното риалити споделя какво не му е достигнало, за да стигне до големия финал.

Той е един от най-запомнящите се участници от хитовото риалити „Игри на волята“ 5. Как отпадна от играта и как продължава животът му след напускането на Арената и защо хиляди скърбят за пропуснатата победа, той разкрива пред Нова телевизия.

„Не ми достигна късмет на последното препятствие заради това отпаднах. Ако можех да върна времето назад, не бих променил нещо конкретно в играта си. Исках да променя факта, че бях „откраднат“ от Амазонките. Но това нямаше как да се случи. Ако бях останал в отбора на Гладиаторите, щях да стигна до финала. Който е гледал внимателно предаването, ще разбере защо така и не облякох жълтия екип. Причината е, че бях подмамен и излъган от Амазонките. Беше ясно, че бях просто един „бушон“ в това племе“, разказва Гатьо.

Още: Гатьо видя семейството си в "Игри на волята", а една дама напусна завинаги!

Най-обсъжданият участник в сезон 6 на най-екстремното риалити споделя, че синовете му и цялото семейство са го гледали и са го подкрепяли. Когато се разхожда из пловдивските улици често го спират за снимки и автографи. Радват му се най-вече децата. А самият той иска да научи своите да бъдат стойностни хора – да отстояват мнението и позицията си. Признава, че и на него му се е случвало да плаче, но никой не го е виждал. Любимият му предмет в училище е бил рисуването и до днес, когато му остане време, сяда и рисува.

За противоречивия му образ в предаването

„И в племето на Гладиаторите, и в това на Амазонките аз играх еднакво. Но още в началото Виолета ми лепна много лош етикет. Когато отидох при Амазонките, хората ме опознаха и разбраха какъв човек съм в действителност“, споделя Гатьо и допълва, че всеки би могъл да стане победител в предаването. „В „Игри на волята“ случайни хора няма. Важното е победителят да е стойностен човек“, категоричен е той.


Гатьо споделя, че поддържа връзка с някои хора от племето на Гладиаторите като Дани, Крум, Ники и Калоян. „Моите фаворити в „Игри на волята“ са Крум и Момчи. Надявам се един от тях да спечели! Ако аз имам възможност да се включа отново в Игрите, бих се подготвил по-добре с плуването и реденето на пъзели. Искам да кажа на всички хора, които ме подкрепят, благодаря ви от сърце!“

Още: Брутално! Николай от "Игри на волята" разказа за много неудобен любовен момент - срам

Пламна голяма любов в "Игри на волята". Цецо се влюби лудо в една от Амазонките

Ситнилска от "Игри на волята" показа кой ѝ дава сили. И я бута напред. (СНИМКИ)

Ето къде се намира резиденцията в "Игри на волята" и можете ли да я наемете?