Гатьо от "Игри на волята" пострада много лошо. Обезобрази се!

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята: България/Facebook

Гатьо бързо се превърна в участник, обект на внимание, в текущия сезон на "Игри на волята". Обаче мачото този път се оказа в изключително неловка ситуация - с подуто и напълно раздразнено лице.

Това се случи след молбата му за спасителна жилетка, за да преплува до понтона в една от предишните игри на Арената. И това стана, въпреки че жените се справиха по-добре от него. Тази заявка предизвика много коментари и подигравки от страна на съотборниците.

Но Гатьо се озова в още по-лоша ситуация, когато му се наложи да отиде при Амазонките на Дивата река. Суровите условия, на които беше изложен, явно не бяха по вкуса му, тъй като той разви сериозна алергична реакция. Лицето му се изпълни с ужасителен оток и беше необходима незабавна медицинска грижа.

Още: Обвиняват Алекса в нещо много сериозно след "Игри на волята"

Според командоса Гатьо, алергията се стоварила върху него след като бил на задача за събиране на дърва в гората и, без да осъзнае, се бил докоснал до някои от гъбите.

В крайна сметка му бяха предоставени лекарства, които да облекчат алергията му и да му позволят да продължи участието си в играта. "Ще се справя", обеща войникът.

ЛОШО! Мачото Гатьо с тежък здравословен проблем, алергия поду лицето му


Джаферович от "Игри на волята" не си поплюва: Вижте какво си направи на лицето след предаването

Мирела и Илиян не се отделят един от друг след "Игри на волята" - Защо? (СНИМКИ)