Генчо сам избра да отстрани тези двама от най-коментираните участници от "Игри на волята"

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

На тежък номинационен съвет днес застанаха Супергероите, които отново си повишиха тон. Илиян разкри пред водещата Ралица Паскалева, че Виктория манипулира Цветан, който от своя страна потвърди същото за взаимоотношенията между Илиян и Мани. След като разпределиха своите гласове, номинирани бяха Цветан и Касим, които Супергеорите определиха за слаби звена, дърпащи племето назад.

В битката за спасение Цветан успя да си извоюва още една седмица в най-екстремното риалити, доказвайки своята издръжливост. Генчо направи стратегическо решение, като умишлено изпусна своята гилотина, за да се впусне в елиминационна битка, от която да спечели грошове. Той беше убеден в своето предимство спрямо Звезделина и Касим, а рискът му се оказа оправдан, въпреки че цената беше да елиминира един от своите съплеменници, с когото се разбира много добре.

Днес в "Игри на волята" се случи нещо немислимо - цели трима състезатели се изправиха един срещу друг в елиминационна битка на Арената на “Игри на волята”. Генчо, Звезделина и Касим преминаха през сериозно предизвикателство, изискващо точност, баланс и издръжливост, а само най-добрият от тях запази мястото си в състезанието. Генчо доказа своите комплексни качества и се завърна в племето на Непобедимите със 100 гроша по-богат, след като отстрани Касим и съотборничката си Звезделина.

“Вярвам в това, че каквото и да кажат останалите, аз съм силна жена и животът ми го показва. Всичко, през което съм преминала и преди, и сега в игрите, също го показва” - сподели Звезделина след загубата. “Надявам се да съм добър пример, че в живота, каквото и да ни се случва, ние винаги трябва да намираме сили да продължим! Всичко е възможно и постижимо, ако имаме желание и се борим за него до край”, развълнувано сподели Касим, след като се доказа като достоен противник на Арената.

Какво ще се случи оттук нататък с племето на Супергероите и Непобедимите? Предстои да разберем в понеделник.