Гергана не издържа и изригна срещу момичетата от "Ергенът" (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: принтскрийн/YouTube

Гергана Стаменова е една от най-коментираните участнички от риалити формата "Ергенът". В къщата тя намери както приятели, така и врагове в лицето на Виктория Капитонова, Дениз, Людмила, Благовеста.

Въпреки че предаването приключи преди повече от месец, явно неразбирателствата между момичетата продължават и до ден днешен. Наскоро Гергана гостува на Star Reporters, където нервите й не издържаха и успя да се ядоса дори на водещия Борислав Борисов. А причината е темата, която той засегна.

Моделката сподели, че още от самото начало на шоуто е била наясно, че приятелства трудно биха се родили в подобен тип предаване. А що се отнася до приятелските групички, които съществуват днес, заяви, че "тъпите и грозните винаги се подкрепят".

Гери Стаменова визира Людмила, Виктория Капитонова, Дениз и Благовеста. И уточни, че не са грозни като жени, а заради интригите, които са забъркали.

Плеймейтката разкри, че отношението към нея се е променило драматично заради това, че е отказала да бъде "срещу" Александра.

Гергана прекарва лятото си на морето и се отдава на фотосесии и плажуване. Към момента тя е в Св.Св. Константин и Елена, като дори си има и личен фотограф там.

След предаването остана приятелка с Ева, с която имат обща песен и може би с Александра.