Голям скандал и изненадващо изгонена в "Ергенът"

icon
Sofialive.bg
Източник: facebook

Днес беше ред за поредното групово предизвикателство, което постави на изпитание принципите на Валерия. Тя категорично ще откаже да се включи в задачата с доене на кози, защото е веган, а това накара Евгени да преосмисли отношенията им, след като двамата влязоха в открит словесен сблъсък пред очите на всички останали. Той се опита да я убеди, че по този начин намалява страданията на животните, но тя изобщо отказа коментар по темата, а това още повече ядоса пианиста. Въпреки всичко, поне Валерия се включи в правенето на баницата.

Състезанието за най-вкусна баница спечели Елена и с това и привилегията да се види на индивидуална среща с Евгени, където още по-силно затвърдиха чувствата си един към друг.

Откровеното признание на Виктория, че се съмнява в чувствата си и в това дали изобщо изпитва любов към Евгени, се посрещна с огромна изненада както от самия него, така и от другите момичета, които досега не са имали съмнение за привличането помежду им на всички нива.

По време на вечерния коктейл Евгени поднесе специална изненада за рожденичката в имението Елена, а на Церемонията на розата виртуозът взе поредното си тежко решение да се раздели с една от дамите на крачка от големия финал. Изборът беше между Валерия и Виктория. Той избра да запази защитничката на животни и да се раздели с Виктория.