Голяма промяна очаква Виктор Ергена

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Виктор Стоянов е, разбира се, най-обсъжданият ерген в държавата, по телевизора, в социалните мрежи, въобще навсякъде. Виктор обаче приема цялата си известност без главозамайване и е много земен и интересен човек.

Както обичаше да изненадва дамите в предаването, така и след него не спира да изненадва феновете си. В последното си гостуване при Николаос Цитиридис сподели, че се занимава с много проекти и е изключително зает. Включително пишел и книга.

Ергенът обаче се захваща с ново и още по-вълнуващо начинание. Това, което разбираме е, че може би е в сферата на изкуството или шоубизнеса. Виктор ни оставя само да гадаем какво точно ще бъде - една от чертите, която често откриваме в него е именно потайността.

Стоянов е бил видян с Кирил Кирилов - продуцент номер едно в театралния живот, който вече е лидер и в организацията на грандиозни концерти. Може би причина за срещата им са именно обсъждане на бъдещи творчески проекти и планове.

Припомняме, че Кирил Кирилов работи с Мариус Куркински, Виктор Калев, Аня Пенчева, Ненчо Илчев, Фики Стораро, Александра Сърчаджиева, Мария Сапунджиева и с още много звезди от сферата на шоубизнеса.

Дали е свързано с пеене? С нови риалити предавания? Със сцена? Вероятно предстои да разберем до дни. Със сигурност феновете ще бъдат изненадани и също толкова развълнувани за това как ще се представи Виктор в новото си амплоа.