Хейт по Генчо от "Игри на волята" след участието му в "Черешката на тортата"

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Земеделецът е гост в "Черешката на тортата", където е заедно с Лефтеров, Виктория, Ралица и Мирослава. Харманлията обаче се оказа доста претенциозен към храната, към обстановката и липсата на коледен дух. Всичко това се отрази в неговите крайни оценки, но потребители в нета заподозряха нещо друго.

Зрители подозират, че Генчо иска да спечели плакета в Черешката, за да компенсира тежката си загуба в Игрите. "Генчо умишлено се е прицелил в плакета.Това отнемане на точки е стратегия, но трябва да бъде реалист в живота, това не е игра! Искам и на него да не достигнат точки, за да е сигурен победител в Черешката и Иван Манчев да прецени кой....!", пише фен на шоуто.

"Хайде да видим Генчо. Очаквам в хола Дядо Коледа със шейната в която е Снежанка и Рудолф на първа линия. Как може да си такава дребна душица,стратегията в Игрите не се получи поне тук", "Потресена съм от Генчо, излегнал се като дерибей. А с оценяването копае дъното!", "Генчо, Генчооооо, не знам к'ва си канара, ама си дребна душица... Виктория - много дразнеща в Игрите и много приятна домакиня! Впечатлена съм!", са само дребна част от десетките критики, които харманлията събра.

"Истинската същност не изневери на Генчо и тук се представи като последен комплексар. Жалко, ако това поведение бъде толерирано от шеф Манчев и той получи плакета", смята още една потребителка, която е разочарована от земеделецът, който иска да е №1 в предаването. Други хора отиват по-далеч в мненията си и наричат Генчо "жалък и дребен човек".

Все пак Генчо, който получи прякора "Леля Гена", има и защитници, които мислят като него и пишат, че харманлията не е лицемер, а те също биха отнели точки за "малко украса".