Христо Петков с победа в "Като две капки вода"

icon
Sofialive.bg
Източник: "Като две капки вода"/Facebook

Две седмици преди финала на "Като две капки вода" актьорът Христо Петков спечели вечерта на имитациите на 7 май с изграждането на образа на нашумелите изпълнители от група "Молец". При гласуването победата можеше да бъде грабната от няколко от участниците, но именно Петков бе фаворит и на менторите, чиито точки го изпратиха на първата позиция.

Всичко започна с ударно изпълнени на Тома, който имитираше великата Тина Търнър. Никак не е случайно, че именно рокаджията е един от фаворитите за голямата победа - какъвто и образ да прави, Тома винаги се раздава докрай. Имитацията на Тина Търнър не беше изключение.

След него младата Дара Екимова представи образа на певицата Chanel и песента "SloMo". Дара също се беше постарала да се превъплъти максимално точно в певицата, но на моменти си личеше, че всъщност ѝ е доста трудно.

Снимка: "Като две капки вода"/Facebook

Трети за вечерта на сцената излезе актьорът Владимир Михайлов в образа на Долорес О'Риърдън от The Cranberries, за да изпълни мощния хит "Zombie". Без никакво колебание и с безкомпромисния си талант Владо отново "закова" изпълнението си и доказа на зрителите, че е изумителен актьор и певец.

Колегата му Христо Петков имаше тежката задача да изиграе двамата членове на популярната в момента група "Молец" - Кристиан Макаров и Юлиян Славчев. Той изпя песента "7 дни". Задачата му беше адски трудна, но Петков не просто се справи, а вложи цялата си душа в тази имитация.


Вечерта в "Като две капки вода" продължи с имитацията на дуета Ралица Паскалева и Димо Алексиев, които изпяха "Più che puoi" на Шер и Ерос Рамацоти. Тази година едни от най-силните участници са именно Димо и Ралица и последната им имитация отново спечели сърцата както на публиката, така и на журито.

Снимка: "Като две капки вода"/Facebook

Актьорът Христо Гърбов отново бе изтеглил "късата клечка", тъй като трябваше да се превъплъти в образа на Дара и хита ѝ "Mr. Rover". Гърбов не изневери на стила си и поднесе поредната доза смях. Яна Маринова пък трябваше да имитира Марк Антъни, но отново ѝ беше доста трудно да се доближи до оригинала. Едно е сигурно - поне Яна със сигурност се забавлява.

Друг участник, който често се затруднява с образите - Кали, трябваше да имитира Dr. Dre и Снуп Дог и смазващото парче "The Next Episode". Представянето на Кали бе приятно и доказа, че тя винаги се старае, независимо колко труден образ прави.

За финал на сцената на "Като две капки вода" се качи Керана в образа на Лили Иванова и "Ти сън ли си". Макар задачата ѝ да беше доста трудна, Керана направи силна имитация и даде достоен завършек на силната вечер.