Играта загрубява. Ето кой се присъединява към Старейшините в "Игри на волята"

icon
Sofialive.bg
Източник: "Игри на волята"/Facebook

Става напечено в "Игри на волята". Лидерът на Амазонките Ива Георгиева постигна победа в капитанската битка и получи възможност да плени един от загубилите капитани на Старейшините и Гладиаторите. Тя избра компютърния гений Момчил Василев, който вече е част от Амазонките. Той се присъединява към пленените вече гладиатори Пеньо Гатевски - Гатьо и Цветелин Гешов.

След като Момчил беше пленен от Ива, тя трябваше да посочи една от амазонките, която да отиде в племето на Старейшините. Избрана беше студентката по право Виктория Йорданова, която с радост се отправи към луксозната Резиденция.

Още: Ужас! Участничка от "Игри на волята" на крачка от смъртта!

На Арената се проведе поредната драматична битка между Изгубените за влизане в играта. Амбицираната Денислава Велкова успя да постигне обрат, след като Румен Радев, Николай Рълев и Михаил Кръстев водиха през цялото време. Тя подреди пъзела светкавично и получи шанса да се присъедини към племето на майка си Виолета Стайкова. Това сериозно ще размести пластовете при Старейшините и ще предизвика своеобразен ефект на пеперудата в играта.

Вече е ясен победителят в "Игри на волята"

Михаела от "Игри на волята" издаде тайната за здрава коса (ВИДЕО)

Елица от "Игри на волята" с голяма промяна (СНИМКИ)


Елица от "Игри на волята" показа родния си дом (СНИМКИ)

Мани от "Игри на волята" стана модел - Направо няма да я познаете тук! (СНИМКИ)

Няма да я познаете! Вижте Елица като тийнейджърка в трико за борба (СНИМКИ)